Palvelut

Hyvästä paremmaksi

Tutkapari paikalle – tilannekatsaus

Yrittäjänä tiedät, missä olet. Sinulla on myös ajatus siitä, missä haluaisit olla tulevaisuudessa, mutta et ole varma siitä, miten sinne pääsisit. Jos haluat, me 3K Savosta lähetämme sinulle tutkaparin paikalle, jonka kanssa keskustelemalla syntyy tilannekatsaus ja ajatuksia kasvuun ja kehittymiseen.

Hyvästä paremmaksi – suunnitelma

Kun tiedät, missä olet ja minne haluat, löydämme yhdessä myös keinot tavoitteen saavuttamiseksi. Matka hyvästä paremmaksi on aina haastava, matkalle lähtö vaatii tahtoa ja sitoutumista. Reittejä tavoitteeseen on useita. Me 3K Savon partnerit toimimme oppainasi laatiessasi reittisuunnitelmaa.

Oivallusvitriini – ratkaisut

Matkan varrella sinulle kertyy kokemusta ja eteen tulee varmasti yllättäviä haasteita. Haasteista selviäminen vaatii asioiden oivaltamista. Me 3K Savosta olemme tehneet useita matkoja ja tarjoamme käyttöösi osaamisemme ja kokemuksemme – oivallusvitriinimme.

Koilliseen – tulos

Polkusi koilliseen voi sisältää parempaa tuottavuutta, uuden oppimista, hyvinvointia, kasvua johtajana, uusia asiakkaita, innovatiivisia tuotteita, luotettavuutta – eli kaikkea sitä, mistä menestyjät tunnistaa.

Työhyvinvointia vanhustenhoitoon

Katso video tai lue haastattelu siitä, mitä 3KSavon kautta järjestetty Tyhytuuppaus sai aikaan palvelukeskus Ruskahovissa.