toukokuu, 2017

23touko12:00Mikkeliin uusi yrittäjävetoinen organisaatioiden ja yritysten kehittäjä 3K Savo12:00 Tuma-rakennusEvent Type :Tilaisuus

Näytä enemmän

Tapahtuman tiedot

Kymmenen mikkeliläistä yritystä osti Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:ltä Miktech Consulting Oy:n osakkeet. Yhtiön tarina jatkuu nyt nimellä 3K Savo Oy.  Mukana olevat yritykset ovat aiemmin toimineet yhdessä verkostomaisesti ja yhteistyössä Miktech Consulting Oy:n kanssa.

3K Savo toimii “yhden luukun periaatteella”.  3K Savon partnereilla on pitkäaikainen ja monipuolinen asiantuntemus sekä kokemus yritysten, organisaatioiden ja ihmisten kehittämisestä. 3K Savo tuo osaamisemme ja palvelumme tarjolle sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.  Yhdessä olemme jo nyt merkittävä alan toimija.

Toimitusjohtaja Pekko Häkli alleviivaa uudenlaista yhteistyötapaa:

“Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja eri kasvuvaiheessa, eikä kahta samanlaista ihmistä ole. Olemme hankkineet paljon tietoa ja osaamista valmiiksi, mutta sinä olet pätevin päättämään, mikä on parasta sinulle ja yrityksellesi. Lopullinen valinta on sinun.  Yhdessä varmistamme, että suunnitellut asiat viedään loppuun asti ja hyvistä tulee parempia.”

Miksi 3K Savo

Yritysten ja organisaatioiden pitää uudistua ja oltava tehokkaita. Asiakaslähtöisyys, uusi verkkoliiketoiminta ja uudet työnteon mallit ovat esimerkkejä haasteista, joita ihmiset kohtaavat tänä päivänä.  Jos yksikkö haluaa säilyttää toimintansa kilpailukykyisenä, on yrityksen kyettävä ymmärtämään asiakkaita ja toimintaympäristön muutoksia sekä reagoitava niihin nopeasti.

3K Savo palvelee

  • 3K Savon kokonaisvaltaisen osaamisen avulla yritykset ja organisaatiot pystyvät tuloksellisesti investoimaan ihmisten, johdon ja henkilöstön osaamiseen, yhteisten toimintatapojen ja resurssiensa kehittämiseen.
  • 3K Savon toimintatapa on kotoisa. Kohtaamme ihmisen ihmisenä ja sopeutamme kehittämisprosessit kulloisenkin yrityksen tilanteeseen ja tarpeisiin. Emme tuo kaavamaisesti omia “ismejämme” yritykseen.
  • 3K Savon toiminnan suunta on koillinen. Tavoitteenamme on aina  asiakasyrityksen tai organisaation toiminnan  tuottavuuden ja tuloksen paraneminen.

3K Savon osakkaat ovat:

Etelä-Savon Yrityskehitys Oy, FeminaNova, Hack Maker Oy, Happy Note Oy,

Harri Forsberg Consulting Ky, Lokkit Oy, Oy Sahia Consulting Ltd, Pekko Häkli Oy, Proffice Oy sekä Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT)

Lisätietoja antavat:

Pekko Häkli, 045 126 8255, toimitusjohtaja

Raija Kallioinen, 040 588 8906, hallituksen puheenjohtaja

Osakkaat tavattavissa 23.5. klo 10 Tuma-talossa, Sammonkatu 12, Mikkeli

 

Aika

23.touko

Sijainti

Tuma-rakennus

3K Savo

X