KONSULTOINTI KANNATTI KORONA-AIKANAKIN

Otsikossa esiintyy korona-sana. Lupasin konsulttikavereille, etten nyt tai enää synkistele… vaikka eletty lähivuosi on ollut lähes kaikille yrittäjille yllätyksellinen ja toimeliasuudessaan jopa tappava. 

On siis olemassa koettuja toisenlaisiakin.

3K Savon konsulttien keskittymä on toiminut arvojensa mukaisena: Kokonaisvaltaisesti – Kotoisasti – Koilliseen. Tästä toteumasta teimme Valentine´s Day videon.

Videossa on tuokioita yhteistoiminnasta, joissa olimme mukana muun muassa kuluvana vuonna. Palautteen perusteella hedelmällisesti. Me puolestamme kiitämme tästä luottamuksesta, Tube-tallenteen lopussa. 

Aloitetaan Koillisen tulokulmalla.

Videolla partneri Pekko teroittaa talouden tärkeyttä yrityksen arkitoiminnan ja kehityksen panostuksessa. Pekon viestissä, ainakin minulle kirjoittajana, on lohdullinen sanoma: yritysten erilaisuus täytyy ymmärtää myös tässä taloudellisessa mielessä. Talouden keskustelukumppaneita etsivä löytää! 

Pekko Häkli jatkaa kehityskonsultointien ja johtajavalmennusten parissa entisellä tarmollaan. Jos et ole kuullut, kerron: hän on ehtinyt toteuttaa viime vuosien aikana jo reilut viisikymmentä sellaista yrityskonsultointia, joiden taustalla on Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen myöntämä Kehpa-tuki pk-yrittäjille. Pekko aloittaa keväällä 2021 jo kolmannen puitesopimuskautensa ELY:n kilpailutettuna asiantuntijakonsulttina. 

Me muut – ”myöhäisheränneet” – 3K Savon ja samalla Elyn valtuuttamat kehittämiskonsultit tulemme tiiviisti perässä.

Kuluvana keväänä, eli uutena alkavana puitesopimuskautena meitä 3K Savolaisia on mukana siis Pekko, Hanski, Jari, Tarja ja Timo. Lisäksi kun uusinkin 3K:n partneri – Heikki Nykyri – ICT-alan monipuolinen toimija menestyi valtakunnallisessa kilpailutuksessa, meitä on tässä reservissä ainakin kuusi eri vaihtoehtoa. Tällä hetkellä. Myös tässä mainitsemattomien asiantuntijuus on elossa.

Meillä kullakin on omimmat taitoalueet. Heikistä voit katsahtaa linkillä www.dt-link.fi. Kaikki toiset, pitempiaikaiset 3k Savon partnerit löydät nykyiseltä sivulta https://3ksavo.fi/3ksavo

Partneri Timo haastattelee uusimmalla videollamme Autohuolto Pöntisen toimari-Hannua. Hannu toteaa tarjolla olevista tuista ja erilaisista avuista, varsin koetun kuvaavana

Kyllä erilaisista tuista ja avuista aina mainitaan, mutta yrittäjälle se viidakko tuntuu liian suurelta…

Videon tekijöinä toivomme – Ystävänpäivänä 2021 – että tässä mielessä ajantasainen ja omakohtainen arviointi pk-yrityssektorilla lisääntyisi. Konsultointi korona-aikanakin kannatti!

Ja koska vielä elämme pulkkamäkien laskiaisviikkoa, seuraava steppisi on laskeutua videolle!

Lämpimästi linkillä https://youtu.be/Pr3K4QomtgM

Synkistelemättä laskiaisena 2021

Partneri Timo