PALAUTTEEN INNOITTAMAA…

Sain juuri Googlelta yritysilmoituksen. Sen mukaan hienoa, kuviasi on nyt avattu 10 000 kertaa. Luin niin, että pääpaino sanassa avattu.

Tämän (lyhyen) blogitekstin sidesana on avattu. Sillä toisen (aiemmin keväällä) mukaan partneri Timo oli onniteltavien joukossa syystä, että videoitani (5) oli lataamalla avattu jo 3 330 kertaa.

Olen kirjoitellut ammatillisia blogimietteitä eri alustoille. Niistä olen saanut minun mittapuun mukaan sangen runsaasti aivan henkilökohtaista palautetta. Osa viesteistä on ollut erittäinkin henkilökohtaisia ja intiimejä. Palautteen antajan luvalla näitä asiakas- tai käyttäjäkirjoituksia on myös toisten luettavissa toistasataa viestiä (tällä hetkellä). Jotkut palautteista ovat liittyneet nimenomaisesti edellä mainitsemiin ammatillisiin videoihini.

Eräs henkilö minulle lähettämässään kysyi ja toivoi, että avaisin sitä, mitä 3K Savon partnerivideoklipissä sanon aivan lopuksi. Jos katsot ja kuuntelet, sanon …voitto rinnan mitalla riittää Kommentoija toivoi avattavan tuota linjausta. Tämän ja yhdeksän muuta videota löydät ”kokonaisvaltaisesti – kotoisasti – koilliseen” -sivulinkillä www.3ksavo.fi/3ksavo

Ajattelen edelleenkin, että minulle voitto rinnan mitalla riittää – jopa joskus samassa suhteessa häviö on parasta, joskin kirpaisevaa. Voiko tappion kanssa elää? Ajattelen, että sopusoinnussa itsensä ja elämänsä kanssa oleva tyyppi ainakin voi. Annan Sinulle yhden elävän esimerkin suomalaisesta miehestä, pikaluistelija Poutalasta.

Minun silmissä Mika Poutala on esimerkillinen urheilija ja ihminen. Hienoa oli havaita se tapa, jolla hän käsitteli arvokisojen neljännen sijansa 500 metrin pikaluistelussa. Muistatko?

Liitän oheen videon miehestä. 10 minuuttia pettymyksestä (!)… Voisi kuitenkin tässä kohden todeta, että silloin kun elämä on tasapainossa, niukan tappion iskemä tikari on vain kumia!  Aivanko totta?

En availe enempää videossa esittämääni. Annan tämän toisen avata lisää. Olitpa urheilijatyyppi tai et. Me molemmat voimme oppia jotain lisää suositellusta Aki Hintsan Voittamisen anatomia kirjasta. Saatat olla sen jo lukenutkin.

Jätän ilmaan kysymyksen, riittääkö Sinulle voitto rinnan mitalla  – urheilussa, elämässä tai bisneksen äärellä? Ja syventävä tuumailu puolestaan virinnee, kun joudumme arvioimaan palkintojen ulkopuolelle jäämistä. Siihenkin on varauduttava samoilla elämän pelikentillä. Minkä puolesta Sinä seisot tai kaadut?

Kivisistä maisemista vihreille niityille ja vetteen ääreen…

Matkalla tervehtien ja mainitulle videolle peukuttaen! Taidanpa jakaa myös nuorisolle, meidän murkuille!

Partneri Timo