PARTNERIT PAIKALLA 2019

Vuodenvaihde on lupausten aikaa. Tällöin monet meistä päättävät raivata elämänsä uuteen kurssiin. Yrityselämässä toimivat eivät tee tässä poikkeusta.

Uudelta vuodelta toivotaan parempaa kuin menneestä.

Mutta ei vain toivota, tehdään siitä sellainen – yhdessä! 

Loppiainen päättää laajennetun joulun ja loma-ajan. Mikä ihmeen loppiainen? Suomen kielen sanaa sävyttää loppuminen. Alkukielen Epifania kielii seuraavista: Itämaan tietäjät. Oivalluksen aika. Tähtihetki. Historian kirjat kertovat: Loppiainen saa liikettä aikaiseksi, Itämaan tietäjissä siellä lämpimässä ja lumettomassa maassa.

Onneksi liikettä tapahtuu myös täällä Pohjolan perukoilla, yksilönä ja yhdessä. Tätä juttua kirjoittaessani, kerrottiin mediassa, kuinka kaamos loppuu tänään Saariselällä. Valo vääjäämättä lisääntyy. Lisääntyykö samoin yrityspyristelyissänne 2019?

Vuoden 2018 lopulla Kaakon viestinnän lippulaivassa julkaistiin Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY) ilmoitus.

Oheinen Länsi-Savon ”Palveluja tarjotaan” on paitsi kiinnostava myös – mikäli on asiaan tutustunut – kuluerältään kelvollinen. Olen kuvainnollisesti sanonutkin tästä nyt ELYssä lanseeratusta ”konsulttipartnerin kustannukset yrittäjälle postimerkin hinnalla”. Tutustu jos et usko, linkit jäljempänä.

Kyse on rahasta, yrittäjän ajasta ja (tällä kerralla) poikkeuksellisen yksinkertaisesta hakuprosessista (ilman lippuja ja lappuja!). ELY subventoi pk-yritystoimintaan merkittävällä tavalla tänä vuonna. Olethan hereillä! 

3K Savon kolme partneria on tässä toiminnassa mukana myös alkavana vuonna 2019. Se on hyvä muistaa.

Partnerit Timo – Tarja- Pekko

Mitä sitten ELYn kilpailutetut (3K Savon) konsultit tekevät? … Millä taksalla?

Analyysi

Tässä palvelussa saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman. Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa. Hinta asiakkaalle 220 € + alv/pvä. Analyysin kesto tarpeen mukaan 1 – 2 pvä. Lähemmin linkillä: https://www.ely-keskus.fi/fi_FI/web/yritystenkehittamispalvelut/analyysi

KONSULTOINTI, JOHTAMINEN 

Tämä liiketoiminnan konsultointipalvelu(t) on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on vahva oma halu kehittää ja kehittyä – sekä myös edellytykset siihen ja jotka haluavat parantaa ja kehittää johtamista, henkilöstön osaamista ja työhyvinvointia. Tavoitteena on kasvu, uudistuminen ja tehokkuus. Hinta asiakkaalle on 300 € + alv / päivä. Minimikesto on 2 päivää, maksimikesto 15 pv/3 vuotta. Tarkemmin linkillä: https://www.ely-keskus.fi/fi_FI/web/yritystenkehittamispalvelut/konsultointi

Kokemuksesta (ja toteutusten palautteesta) voin todeta, että tässä konsultoinnissa ei tarvita kikkailla! Päästäksemme erinomasiin tuloksiin. Asiat etenevät ja hyvästä tulee vielä parempaa, kun perushommat hoidetaan jämäkästi.

Jotta edellä olevaan (Timon koulukaverin taltioimaan) liitoon päästään teemassa ”Yritykselle siivet 2019” tsekkaa seuraavat tämän asian olennaiset yhteydet:

Ely: Tiina Väärä tiina.vaara@ely-keskus.fi mobiilissa 0400 221 840

3K Savon partnerit (kuvan järjestyksessä)

Timo timo@3ksavo.fi mobiilissa 0440 177 432 sekä ks. videolla https://youtu.be/oVVW7i4UVVg

Tarja tarja@3ksavo.fi mobiilissa 050 569 4777 sekä ks. videolla https://youtu.be/FLcca_AUyAw

Pekko pekko@3ksavo.fi mobiilissa 045 126 8255 sekä ks. videolla https://youtu.be/aYn3mhSqBkk