Palvelut

Palvelut

Hei yrittäjä! Eikö viivan alle meinaa jäädä tarpeeksi rahaa, vaikka paahdat hiki otsalla? Onko yrityksesi kasvua vaikea hallita? Kaipaatko lisää tukea johtamiseen?

3K Savo on yksityinen yrityspalvelu, jonka kokeneet asiantuntijat auttavat  yritystäsi kehittymään hyvästä huipuksi. Lue lisää palveluistamme ja ota rohkeasti yhteyttä! Me lupaamme tehdä yrityksestäsi kannattavamman.

Kokonaisvaltaisella palvelulla tarkoitamme jokaisen asiakkaan kohdalla yrityksen lähtökohtien ja tulevaisuuden toiveiden perusteellista kartoittamista. Tarjoamme tukea ja tietoa yrityksen ja ihmisten johtamiseen sekä myynnin kasvattamiseen.

  • – Yrityksen johtaminen
  • – Ihmisten johtaminen
  • – Tiedolla johtaminen

Kotoisalla palvelulla viittaamme siihen, ettei yksikään yritys menesty vain numeroita pyörittämällä. Tuottavuuteen tarvitaan ihmisten intoa ja motivaatiota. 3K Savo tarjoaa käyttöösi huipputason sparraajat ja työnohjaajat, jotka saavat yrityksen avainhenkilöistä esiin piilossa olevan potentiaalin. Voit valita henkilö-, tiimi tai yksikkökohtaisen valmennuksen.

  • – Sovittelu
  • – Henkilökohtainen coaching
  • – HR-palvelu

Koilliseen on suunta silloin, kun kaikki menee niin kuin pitää – eikö näin? Me haluamme, että yrityksesi kasvaa hallitusti ja kannattaa paremmin kuin ennen. Olemme apunasi kehittämässä uusia, juuri sinun yrityksesi kokoisia palveluita ja tuotteita. Tarjoamme myös rahoitusneuvontaa.

  • – Rahoitusneuvonta
  • – Tuottavuuden parantaminen
  • – Myynnin parantaminen

Näin se tapahtuu

Yrityksesi kasvu ja kukoistus edellyttää sinulta vain kolmea tekoa. Näin ne tehdään

Sovi tapaaminen 3K Savon asiantuntijan kanssa. Tulemme mielellämme paikan päälle kuuntelemaan, mihin juuri sinä tarvitsisit apua. Yrityksesi tilannetta kartoitetaan keskustelemalla ja talousanalyysilla. Me uskomme sekä lukuihin että ihmisiin!

Aseta tavoite. Mietimme yhdessä, millaisia toimenpiteitä tavoitteeseen pääseminen vaatii. Voimme olla apunasi kuukausia tai jopa vuosia, mutta meidän avullamme hoituvat myös pienemmät hankkeet.

Nauti tuloksesta. Me lupaamme, että yrityksesi kannattavuus paranee. 3K Savon kanssa käytetyt tunnit ja eurot tulevat kolminkertaisina takaisin!

Asiakastarinoita

Workathlon – työelämätoimijoiden ja yritysten törmäyttämö

3K Savo opetti Mikkeli Siivotaan -yrityksen nuoret esimiehet tekemään oikeita asioita

Autohuolto Pöntisen yrittäjä mietti asioita ennen yksin saunanlauteilla – 3K Savo pisti suunnitelmiin vauhtia

Mainostoimisto Groteskissa uskotaan, ettei yrittäjän kannata yrittää yksin

Yrityksen vauhdikas kasvu uuvutti Riitan Sapuskan yrittäjän – 3K Savo auttoi laittamaan asiat kuntoon